Bespannen

Het bespannen van uw zeefdrukramen gebeurt uitsluitend met Europees gaas met behulp van microproces gestuurde spantafels. Om U een uniforme spanning te verzekeren wordt de spanning zowel in de ketting als in de inslag elektronisch gecontroleerd. Gaat het nu om kleine ramen of ramen tot 8.50 m, wij garanderen U altijd een perfecte uitgebalanceerde kwaliteit!

Download spandocument.xls

Belichten

Publivenor kan in zijn clichésafdeling zeefdrukramen tot 4.00 x 2.50 meter automatisch instrijken, belichten en ontwikkelen. Met behulp van de modernste apparatuur zijn we in staat U een perfect afgewerkt zeefdrukraam te leveren. Wenst U zelf te automatiseren in uw stencil proces dan kunnen wij samen met U de verschillende mogelijkheden bekijken van de Grünig en Signtronic apparatuur.

Download document voor de cliché-afdeling

Opleidingen

Op regelmatige basis verzorgt Publivenor opleidingen. Deze omvat 8 modules met elk een specifiek onderdeel binnen het zeefdrukproces. Wij helpen u om uw proces te standaardiseren en te optimaliseren zodat uw team meer vertrouwen krijgt in eigen kunnen. Twijfelt U bij de keuze van een bepaald gaas type of hebt U vragen omtrent het maken van een goede stencil? Laten we dan samen zoeken naar de ideale oplossing!

Laminar flow

CG doeken in clean rooms en LAF-banken behoren in veel bedrijven tot een soort schemerzone met weinig gekende parameters, en zijn daardoor een minder stabiele factor in de productieruimte.

Publivenor produceert al jaren Clean Room frames, voor hospitalen en voor farmaceutische bedrijven.

Om tegemoet te komen aan de steeds strengere validatienormen hebben wij, door de jaren heen, technieken ontworpen om ramen en de bespanning ervan binnen de strengste toleranties te produceren.